Visie en werkwijze.

HRVELD helpt MKB bedrijven en landelijke organisaties en ondernemingen middels advies, begeleiding, coaching en training aan een goed HR beleid voor werkgever én werknemer.

HRVELD streeft naar een resultaatgericht en menselijk HR beleid, volgens de actuele wet- en regelgeving.

Want een goed HR beleid is er niet alleen om werknemers te helpen. Zeker niet. Het dient een juiste mix te zijn die werkt voor zowel werkgever als werknemer. Daarbij hebben werkgever en werknemer rechten en plichten, met als einddoel een gezonde, uitdagende werksfeer bij een gezond en groeiende onderneming.

HRVELD realiseert dit voor het MKB maar ook voor grotere organisaties. Dit middels HR advies, het uitvoeren van verschillende HR projecten en het trainen van HR afdelingen. Ook coaching van werknemers hoort tot de mogelijkheden.

HR advies kan van grotere meerwaarde zijn binnen het bedrijf dan men vaak beseft. Naast het ontwikkelen van personeelsbeleid kan HRVELD bijvoorbeeld worden ingezet voor een werving en selectie, het begeleiden en terugbrengen van het verzuim, functionering- en beoordelingsgesprekken en het professionaliseren van HRbeleid en HR instrumenten.

HRVELD helpt MKB ondernemingen maar ook grotere organisaties de juiste route uit te stippelen en te bewandelen op het gebied van HR Advies en HR projecten en interim opdrachten.

De standaard van HRVELD
  • Werkt voor werknemer én werkgever.
  • Ondersteunt het werving- en selectieproces.
  • Kan ingezet worden voor een goed functiehuis.
  • Op jouw visie functionering- en of beoordelingsgesprekken.
  • Stimuleert doorontwikkeling van het personeel.
  • Verminderd verzuim.
  • Zorgt voor een gezonde verstandhouding.
  • Bouwt mee aan de groei van jouw onderneming.
  • Is up to date qua wet- en regelgeving.
HRVELD Hanneke Van Der Velde Visie en Werkwijze HR Projecten

Ik begeleid elk HR project met een HR kompas.

Om mijn visie en werkwijze in de praktijk te brengen gebruik ik, wat ik noem, een ‘HR Kompas’. Dit is voor elke onderneming van waarde. Een kompas is een klassiek en betrouwbaar gereedschap dat de route toont naar de eindbestemming van de gebruiker.

Het HR kompas van HRVELD is echter een tool om elke situatie vanuit twee kanten te benaderen. Enerzijds vanuit het bedrijf, anderzijds vanuit het perspectief van de medewerker. Ik geloof nl. dat efficiënt gebruik van het HR kompas zal leiden tot goed werkgeverschap en goed werknemerschap.

Een HR kompas staat symbool voor het zoeken naar de juiste richting.

Zo zal een HR kompas je helpen om de juiste balans te vinden binnen de onderneming. De motivatie van het team van medewerkers en het werkplezier maakt het verschil binnen iedere onderneming.

Een goed hr-kompas zorgt hier voor. De afspraken met de medewerkers zijn duidelijk, zodat iedereen in je onderneming weet waar hij of zij aan toe is.

Resultaat voor werkgever én werknemer.

Goed werkgeverschap leidt tot goed werknemerschap. Goed werknemerschap leidt tot goed werkgeverschap. In de juiste balans, dat maakt het van grote toegevoegde waarde voor jouw onderneming. Zeker in de huidige arbeidsmarkt.

Het bedrijf, de organisatie, het team en de werknemer zijn
belangrijk. Daarom is het cruciaal om een HR beleid te voeren dat zowel resultaat gericht als menselijk dient te zijn. Werkplezier maakt het verschil binnen jouw onderneming. Ontwikkeling van medewerkers is daar een belangrijk onderdeel van. Dat is de visie van HRVELD.

 

"

Hanneke van der Velde een echte vakvrouw!
Als HR Specialist ondersteunt zij mijn bedrijf op het het gebied van HR en functioneringsgesprekken sinds jaar en dag.

Ilona Wegman-Vleeshakker – Dierenarts Den Helder

Wil jij ook een gezond HR beleid voeren?

Neem dan contact op met HRVELD voor een gratis consult.

Ja ik wil een gratis consult