HR voor het MKB.

HRVELD ondersteunt het MKB zonder HR afdeling middels persoonlijke HR begeleiding.

Mogelijk heeft jouw bedrijf geen HR afdeling.

HR voor het MKB is echter voor iedereen bereikbaar.

Als ondernemer in het MKB heb je niet altijd een HR-afdeling die de HR taken goed uit voert. Daarom is HRVELD jouw HR-afdeling in huis of op afstand. Ik neem alle HR-gerelateerde werkzaamheden over en zorg dat je als werkgever alle wet- en regelgeving volgt. Daardoor kan jij als ondernemer je tijd besteden aan de kerntaken van je bedrijf. 

Omdat ik op regelmatige basis bij je onderneming aanwezig kan zijn, zijn er korte communicatielijnen met jou en je medewerkers. Ik leer het bedrijf en bedrijfscultuur kennen en ben daardoor op de hoogte van wat er speelt. Dit zal uitwerken in een passende HR ondersteuning.

Ik lever maatwerk, afgestemd op de wensen en mogelijkheden. Hierbij pak ik alle facetten van de HR gerelateerde werkzaamheden op. Ook over de aanwezigheid kunnen we afspraken maken, of b.v. één keer per maand een dagdeel aanwezig, of op het moment dat het nodig is. Het gaat erom wat bij jouw onderneming past. Ook is mijn aanwezigheid op afroep mogelijk, mocht zich een HR gerelateerde situatie voordoen.

Dit doe ik natuurlijk niet alleen, maar samen met jou als ondernemer of een toegewezen manager. Zo realiseren we een menselijk en resultaatgericht HR beleid volgens de wettelijke richtlijnen, maar bewaken we wel jouw bedrijfs DNA.

HR-advies nodig? Of ondersteuning bij HR-vraagstukken? Vul het contactformulier in en ik neem contact met je op voor een kennismaking.

HR voor het MKB
  • Inrichten van een goed HR beleid.
  • Begeleiding en uitvoering van het werving- en selectieproces.
  • Voeren van evaluatiegesprekken.
  • Functioneringsgesprekken – en beoordelingssystematiek.
  • Uitwerken en beheren van personeelsdossier.
  • Begeleiden ontslagprocedure of outplacement proces
  • Begeleiden ziekteverzuim.
  • Ontwikkelen verzuimbeleid.
  • Persoonlijke ontwikkeling van medewerkers.
  • Ontwikkeling en update van arbeidsovereenkomsten.
HR Voor het MKB HRVELD Hanneke Van Der Velde

Ik begeleid alle organisaties en HR werkzaamheden met een HR kompas.

Om mijn visie en werkwijze in de praktijk te brengen gebruik ik, wat ik noem, een ‘HR Kompas’. Dit is voor elke onderneming van waarde. Een kompas is een klassiek en betrouwbaar gereedschap dat de route toont naar de eindbestemming van de gebruiker.

Het HR kompas van HRVELD is echter een tool elke situatie vanuit twee kanten te benaderen. Enerzijds vanuit het bedrijf, anderzijds vanuit het perspectief van de medewerker. Ik geloof nl. dat efficiënt gebruik van het HR kompas zal leiden tot goed werkgeverschap en goed werknemerschap.

Een HR kompas staat symbool voor het zoeken naar de juiste richting.

Zo zal een HR kompas je helpen om de juiste balans te vinden binnen de onderneming. De motivatie van het team van medewerkers en het werkplezier maakt het verschil binnen iedere onderneming.

Een goed hr-kompas zorgt hier voor. De afspraken met de medewerkers zijn duidelijk, zodat iedereen in je onderneming weet waar hij of zij aan toe is.

HR voor het MKB.

Zoals benoemd is een HR afdeling niet voor elk bedrijf haalbaar. Het ondersteunt worden middels HR begeleiding wel. Dit kan volledig naar eigen behoefte en budget worden ingericht.

Zo kan er onder andere voor een korte interim periode worden gekozen om de huidige problematiek te verhelpen. Maar ook een langere samenwerking wordt vaak gekozen waarbij alle of verschillende facetten worden ingehuurd. Begeleiding middels HR voor het MKB is dus volledig naar eigen hand te zetten en in naar jouw wensen in te richten.

"

Hanneke van der Velde een echte vakvrouw!
Als HR Specialist ondersteunt zij mijn bedrijf op het het gebied van HR en functioneringsgesprekken sinds jaar en dag.

ILONA WEGMAN-VLEESHAKKER – DIERENARTS DEN HELDER

Hoe HR voor het MKB er voor jou uit kan zien?

Neem contact op met HRVELD voor een gratis consult.

Ja ik wil een gratis consult