HR Projecten en HR Interim

HRVELD voert Interim opdrachten en HR projecten uit voor jouw organisatie.
Daarnaast verzorgt HRVELD coaching gebaseerd op de ORSC methodiek

Heb je een HR professional nodig voor een interim opdracht of HR Projecten? Zoek niet verder.

Het is een vaak genoemde stelling: “Medewerkers zijn het belangrijkste kapitaal van jouw onderneming”. Dit is vandaag de dag nog meer de waarheid door de huidige arbeidsmarkt.

Bedrijven, organisaties, ondernemers en managers doen er daarom goed aan te investeren in een goed en gezond HR beleid. HR gaat echter verder dan enkel het onderhouden van uw personeelsbestand. Al in de basis speelt HR een belangrijke rol, het fundament moet goed zijn. Van een goed ingericht functiehuis tot een effectief opleidingsbeleid.
Om dit te realiseren kun je HRVELD uitstekend inzetten als expert en voor extra capaciteit.

Bijvoorbeeld bij een project dat een expertise vergt. Of dat veel tijd en aandacht vraagt van je HR-afdeling. HRVELD is inzetbaar op diverse manieren en kan input leveren bij al je personeelszaken: op interim-basis bij omvangrijke HR-projecten of op freelancebasis.

Denk hierbij aan onderwerpen als duurzame inzetbaarheid, flexibilisering, werving en selectie, arbeidsvoorwaarden en ontwikkelen van beleid. HRVELD biedt een zeer breed scala aan oplossingen om je onderneming hierin te ondersteunen.
Ook voor het vervangen tijdens een zwangerschapsverlof of het invullen van een tijdelijke vacature is HRVELD in te zetten.

Zorg ook goed voor uw bedrijf en personeel met een HR expert.

HR Interim en HR Projecten
 • Het vervangen van een zwangerschapsverlof
 • Het vervangen van langdurige ziekte
 • Het vervullen van een tijdelijke vacature (of tijdens werving vacature)
 • Ontwerp en implementatie van organisatiebeleid.
 • Mobiliteit organisatie & medewerkers.
 • Optimaliseren werving en selectie.
 • Inrichten functiehuis, opstellen functieprofielen en functiebeschrijvingen.
 • Ontwerpen & inrichten functionerings- & beoordelingssystematiek.
 • Coachen & begeleiding van leidinggevenden en medewerkers.
 • Ontwikkeling van trainingen en workshops van medewerkers & management.
 • Begeleiding en beheersing bij ziekteverzuim & re-integratie.
 • Onderzoek, ontwikkeling en implementatie Levensfasebewust Personeelsbeleid.
 • Ontwerpen opleidingsplan en opleidingstraject.
 • Adviseren Arbeidsvoorwaarden en regelingen(recht).
 • Ontslag of outplacementtrajecten.
HRVELD Hanneke Van Der Velde Visie en Werkwijze HR Projecten

Interactieve coaching op de werkvloer volgens ORSC.

Voor coaching op de werkvloer, gebruik ik (Hanneke van der Velde) mijn kennis en ervaringen van onder meer Organisatie en Relatie Systeem Coaching (ORSC). Deze methodiek is gericht op samenwerken en verbinden, op vertrouwen en wederzijds respect en richt zich op het coachen van relaties, zowel zakelijk als privé. ORSC is ontwikkeld door The Center for Right Relationship (CRR Global) in de VS en is ICF-geaccrediteerd. (International Coach Federation)

Bij Organisational & Relationship Systems Coaching (ORSC) gaat het om het relatiesysteem waar personen deel van uitmaken. Hierbij ligt de focus op het coachen van relaties van twee of meer personen. ORSC richt zich daarbij niet op het coachen van de individuen binnen de relatie, maar op het coachen van de relatie zelf.

Elk relatiesysteem heeft zijn eigen dynamiek, wijsheid en kracht wat bij het coachen van het systeem zichtbaar en benut worden. Bij de methodiek van ORSC wordt als enige de zogenaamde “Third Entity™” gehanteerd. Hanneke van der Velde is opgeleid in deze methodiek en zal binnenkort het certificeringstraject afronden.

Zet HR in bij het werving- en selectie proces.

Een van mijn favoriete HR projecten is het ondersteunen van ondernemers, managers en HR teams tijdens het werving- en selectieproces. Met mijn ervaring help ik de gesprekken in goede banen te leiden, stel ik kritische vragen en bewaak ik de functie-eisen die vooraf aan de vacature gesteld zijn.

Het is daarbij als HR consultant van belang om echt namens het bedrijf deel te nemen aan deze gesprekken en een neutrale rol aan te nemen. Hoe leuk, vriendelijk en enthousiast de sollicitant ook mag zijn, deze moet een toegevoegde waarde zijn en de vacature naar behoren kunnen vullen.

Ik help het bedrijf om de juiste persoon op de juiste plek te krijgen.

"

Hanneke is bij de selectie van kandidaten doortastend en tijdens selectiegesprekken belicht zij aspecten die achterwege gebleven zouden zijn – maar wel van belang zijn.

Erik Hoorn – B-Able IT Security

Helpende hand voor jouw HR Projecten nodig?

Ik help u graag verder met een gratis consult.

Ja ik wil een gratis consult